Menu
Your Cart

H Series

Burnt Bronze Burnt Bronze
Új termék Ingyenes
Cikkszám: H-148
A Cerakote Burnt Bronze egy kakaó bronz, amelyet arany metál emel ki.* MEGJEGYZÉS: Ez a termék katalizátorral érkezik, és 100 hálós szűrőt (SE-275) igényel .A Cerakote H sorozatú bevonatok tartósak, korrózióállóak, és páratlan keménységi és tapadási szintet biztosítanak. Ezek a bevonatok a legtöbb o..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Graphite Black Graphite Black
Új termék Ingyenes
Cikkszám: H-146
A Cerakote Graphite Black szatén fekete. Ezt a színt a Crye Precision Multicam® Black termékhez fejlesztették ki.* MEGJEGYZÉS: Ez a termék katalizátorral érkezik, és 150-es hálószűrőt (SE-276) igényel.A Cerakote H sorozatú bevonatok tartósak, korrózióállóak, és páratlan keménységi és tapadási szinte..
0Ft
Nettó ár:0Ft
MagPul® Foliage Green MagPul® Foliage Green
Új termék Ingyenes
Cikkszám: H-231
A Cerakote MagPul® Foliage Green.* MEGJEGYZÉS: Ez a termék katalizátorral érkezik, és 150-es hálószűrőt (SE-276) igényel .A Cerakote H sorozatú bevonatok tartósak, korrózióállóak, és páratlan keménységet és tapadást biztosítanak. Ezek a bevonatok a legtöbb oldószerrel és vegyszerrel szemben is ellen..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Sniper Grey Sniper Grey
Új termék Ingyenes
Cikkszám: H-234
A Cerakote Sniper Grey nagyon sötét szürke, enyhén kékes árnyalattal.* MEGJEGYZÉS: Ez a termék katalizátorral van ellátva, és 100 hálós szűrőt (SE-275) igényel .A Cerakote H sorozatú bevonatok tartósak, korrózióállóak, és páratlan keménységet és tapadást biztosítanak. Ezek a bevonatok a legtöbb oldó..
0Ft
Nettó ár:0Ft
Tételek 1 től 4-ig / összesen 4 (1 oldal)